Contact/spoed

Wilt u een afspraak maken?

Voor het maken van afspraken zijn wij 's ochtends tussen 8 en 11 uur bereikbaar op telefoonnummer :
050-3127185

De openingstijden van de praktijk :

maandag van 8.00 tot 12.00 uur en van 13.15 tot 17.00 uur.

dinsdag van 8.00 tot 12.00 uur.

woensdag van 8.00 tot 12.00 uur en van 13.15 tot 17.00 uur.

donderdag van 8.00 tot 12.00 uur.

vrijdag van 8.00 tot 12.30 uur

 

 

Voor spoedeisende klachten tijdens de weekenden en na 17.00 uur kunt u bellen met telefoonnummer 050-5350370. U wordt dan automatisch doorverbonden met de dienstdoende tandarts.


Praktijk e-mail adres
tandartsscheltes@gmail.com

Er is wereldwijd sprake van een pandemie van besmetting met het coronavirus. De essentie van de Nederlandse aanpak is om het virus maximaal te controleren waarbij kwetsbare groepen worden beschermd.

Wij zijn weer open voor reguliere patientenzorg. Het beleid dat we volgen is dat we alleen mensen in de praktijk toelaten waarvan we met vrij grote zekerheid weten dat ze gezond zijn. Wanneer u een afspraak bij ons maakt zullen u een aantal vragen worden gesteld. Indien u 1 van de vragen met ''ja" beantwoordt kan er voorlopig geen afspraak worden gemaakt:

- Heeft u corona?

- Heeft u nu huisgenoten / gezinsleden met corona?

- Bent u genezen van corona korter dan 2 weken geleden?

- Heeft u 1 of meerdere van de volgende symptomen: verkoudheid, niezen, hoesten, keelpijn, benauwdheid, koorts (meer dan 38 graden)?

- Heeft u huisgenoten / gezinsleden met deze symptomen?

Omdat handhygiene bij deze virusuitbraak een belangrijke bron van besmetting blijkt te zijn, zullen wij u bij betreden van de praktijk vragen uw handen te desinfecteren met handalcohol. We verzoeken u daarna uw gezicht en zaken zoals mobiele telefoons niet meer aan te raken. In de wachtruimte en bij het maken van afspraken proberen we met elkaar zo goed mogelijk de 1,5 meter afstand te bewaren die door de Rijksoverheid wordt geadviseerd.

Nog wat extra aanwijzingen:

- Kom niet te vroeg, dus liefst vlak voor de afspraaktijd bij ons binnen.

- Volg de aanwijzingen van ons personeel op.

- Kom alleen naar uw afspraak, indien strikt noodzakelijk mag maximaal 1 ouder of begeleider meekomen.

- Verlaat na uw behandeling zo spoedig mogelijk de praktijk.

Wij zullen u ontvangen met een glimlach maar u de hand niet schudden. In de behandelkamer houden wij ons aan de Richtlijn Infectiepreventie in Mondzorgpraktijken en hebben we aanvullende hygienemaatregelen genomen.

 

's AVONDS EN IN DE WEEKENDEN KUNT U VOOR ZEER DRINGENDE SPOEDGEVALLEN KONTAKT OPNEMEN MET DE DIENSTDOENDE TANDARTS ONDER TELEFOONNUMMER 050-5350370.

 

 


Inschrijven nieuwe patiënten
De mogelijkheid om patiënt te worden bij onze praktijk is beperkt. U kunt kontakt met ons opnemen om de mogelijkheden te bespreken.


Spoedgevallen
Onder spoedgevallen verstaan wij ongevallen, nabloedingen en hevige kiespijn. Een uitgevallen vulling of een stukje afgebroken tand of kies, zonder klachten, is niet direct een spoedgeval.
Indien u belt vanwege een spoed- of pijnklacht, doet u dit dan zo vroeg mogelijk, dan proberen wij u nog dezelfde dag te helpen.

Buiten de openingstijden van de praktijk kunt u bij acute pijn of andere spoedgevallen, kontakt opnemen met de dienstdoende tandarts. Deze is te bereiken op telefoonnummer :
050-5350370